Annesinin cesedini 5 yıl evinde saklayan şüpheli gözaltına alındı

Japonya'da 5 yıl önce ölen annesinin cesedini evlerindeki yatak odasında bıraktığı anlaşılan 60 yaşındaki bir erkek gözaltına alındı.

Fotoğraf: Temsili/ AA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Japonya'nın Osaka kentinde 60 yaşındaki bir erkek, annesinin cesedini 5 yıl boyunca evindeki bir Japon şiltesinin (futon) içinde bıraktığı şüphesiyle gözaltına alındı.

Japan Today haber sitesinin aktardığına göre, polis, Ikuno Ward'da yaşayan ve yarı zamanlı çalışan Katsunori Onada isimli şüphelinin suçlamayı kabul ettiğini açıkladı. Polisin açıklamasına göre, şüpheli, "Annem bir gün yemek yemeyi bırakıp öldü. Ben de onu yalnız bıraktım. Bunun çok fazla sorun olduğunu hissetmiştim" diye konuştu. 

Polisin paylaştığı bilgilere göre, Katsunori Onada, annesi Tomiko'nun Eylül 2019'un ortalarında hayatını kaybettiğini, kendisinin de kadının cesedini ikini kattaki evlerinde bulunan yatak odasındaki şiltenin içinde bıraktığını anlattı. Polise göre, 20 Temmuz Cumartesi günü evinin önünde komşularıyla ilgili bir tartışma yaşanmış, Onada da polis memuruna ifade vermişti. Şüpheli polise annesinden ilk defa o zaman bahsetmişti. 

(DIŞ HABERLER SERVİSİ)