Antalya'da 5 bin 807 sahte parfüme el konuldu

Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıtası, turistlerin kent merkezinde yoğun olarak alışveriş yaptıkları noktalarda gerçekleştirdiği denetimlerde, 5 bin 807 şişe sahte parfüme el koydu.

Fotoğraf: ANKA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Antalya Büyükşehir Belediyesi, yaz sezonuyla birlikte kente gelen yerli ve yabancı ziyaretçilerin huzurlu bir şekilde tatillerini geçirebilmeleri için çalışmalarını sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, özellikle turistlerin yoğun olarak alışveriş yaptığı noktalarda denetimlerini sıklaştırdı. Ekipler, bu kapsamda yaptığı denetimlerde binlerce sahte parfüm ele geçirdi. Ele geçirilen 5 bin 807 şişe sahte parfüme, el konuldu.

İMHA EDİLMEK ÜZERE GERİ DÖNÜŞÜME GÖNDERİLDİ

5 bin 807 şişe sahte parfüm, Büyükşehir Belediyesi zabıta ekiplerince sergilenerek, daha sonra imha edilmek üzere geri dönüşüme gönderildi. ANKA'nın aktardığına göre, sahte parfümler dozer ile ezilerek, imha edildi.

Yetkililer, ünlü parfüm markalarının isimleri kullanılarak satışı yapılan sahte parfümlerin deri hastalıkları ve alerjik reaksiyonlara sebep olabileceğini belirterek, 7/24 kentin sağlığı için denetimlerin süreceğini bildirdi.

(HABER MERKEZİ)