Antalya'da altyapı temizleme çalışmaları devam ediyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ASAT ekipleri, Kepez'in Teomanpaşa Mahallesi'nde bulunan kanalizasyon hatlarında temizlik çalışmaları gerçekleştirdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya Su ve Atık Su İdaresi (ASAT) Genel Müdürlüğü, kentin altyapı sorunlarına ilişkin çalışmalarını sürdürüyor. 

ASAT'a bağlı ekipler, bu kapsamda Kepez ilçesinde bulunan Teomanpaşa Mahallesi’nde kanalizasyon hatlarında temizlik çalışması gerçekleştirdi.

20 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI YAPILIYOR

ASAT Kanalizasyon Bakım Onarım İşletme Şube Müdürü Vekili Osman Demir çevre ve insan sağlığı için altyapı temizliğinin önemli olduğunu söyleyerek, şu ifadeleri kullandı:

"Ekiplerin 20 mahallede 350 km'lik hat çerçevesinde, 200 ve 300 mm çaplı borular için temizleme çalışmaları aralıksız sürüyor. ASAT ekiplerinin bu çalışması periyodik olarak yapılan önleyici bakım amaçlıdır. Kanalizasyondan kaynaklı evlerde oluşabilecek kötü koku ve kış aylarında yağmurun ardından kanalizasyon hatlarında yaşanabilecek olası tıkanıklık ve taşmaları önleme minimuma indirme amaçlıdır. Kanalizasyon hatlarında tıkanıklık durumu meydana geldiğinde kanal içi görüntüleme teknolojisini kullanarak tıkanıklığın nedenini anlıyoruz, ardından kombine kanal temizleme aracı sayesinde tıkanıklığı açıyoruz ve atık suyun tahliyesini kolaylaştırıyoruz" 

MUHTARDAN BELEDİYEYE TEŞEKKÜR

Teomanpaşa Mahalle Muhtarı Hüseyin Demir de ASAT’ın gerçekleştirdiği çalışmadan dolayı memnun olduklarını ifade ederek Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Etiketler kepez antalya asat