Antalya'da bin TL alacağını istedi, dövülerek öldürüldü

Antalya'da 48 yaşındaki Nuri Karakuş sıva işleri yaptığı arkadaşı Mehmet Dönük tarafından bin TL alacağını istediği gerekçesiyle çıkan kavgada dövülerek öldürüldü.

Fotoğraf: DHA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Antalya'nı Kepez ilçesinde Nuri Karakuş, sıva, boya işleri yaptığı arkadaşı Mehmet Dönük’ten bin TL alacağını istemek için evine gitti.

Evin önünde taraflar arasında başlayan tartışma, kavgaya dönüştü. Dönük, arkadaşını darbettikten sonra olay yerinden uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

HAYATINI KAYBETTİ

Yüzünden ağır yaralanan Karakuş, ambulansla Kepez Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Karakuş, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Cinayet Büro Amirliği ekibi, kısa sürede Mehmet Dönük’ü yakalayarak gözaltına aldı. Karakuş’un cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

'PİŞMANIM'

Mehmet Dönük ilk ifadesinde, “Ekmek almaya gitmiştim. O esnada elinde tornavidayla karşıma çıkıp, ‘Paramı neden vermiyorsun?’ deyip alacağını istedi. O esnada küfürleştik. Küfürleşme yumruklu kavgaya dönüştü. O bana, ben ona vurdum. O esnada yere düştü. Pişmanım, keşke bu olay yaşanmasaydı” dedi.

(DEMİRÖREN HABER AJANSI)

Etiketler Antalya Kepez