Antalyaspor duyurdu: Alex de Souza yeniden Süper Lig'de

Antalyaspor, teknik direktörlük koltuğu için Alex de Souza ile 2 yıllık anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Trendyol Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, eski Fenerbahçeli futbolcu Alex de Souza ile teknik direktörlük için 2 yıllık anlaşmaya vardığını duyurdu.

Antalyaspor Kulübü Başkan Vekili Alkan Evren, "Bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen Alex De Souza ile görüşmelerimiz olumlu sonuçlandı. Alex ile 2 yıllık sözleşme imzaladık" ifadelerini kullanarak transferi duyurdu.

Evren, eski teknik direktörleri Nuri Şahin gibi Alex'in de başarılı olacağına inandıklarını belirterek, "Alex, Türkiye'deki bütün taraftarların karakteriyle, duruşuyla saygı duyduğu bir isim. Örnek bir aile babası. Antayaspor'a da bu özellikleriyle çok yakışacak bir isim." ifadelerini kullandı.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda da Brezilya bayrağı, Alex'in lakabı olan "doktor" emojisi ve kum saati paylaşıldı.

Kırmızı beyazlı ekipte teknik direktör Sergen Yalçın'la sezon sonunda yolların ayrılacağı açıklanmıştı. dün akşamki Yukatel Adana Demirspor maçının ardından, "Başkan Sinan Boztepe'ye ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. İş ve dostluk başka bir şey. Burada iyi bir dostluk kurduk. Hedefimizi yakaladık. İnşallah önümüzdeki sezon yeni bir teknik adam, yeni bir oyuncu kadrosu ile güzel bir Antalyaspor izler herkes" diyerek takıma veda etmişti.

'HAZIR MISIN ANTALYA?'

Sosyal medyadan videolu açıklama yapan Alex, "2004 yılında Türkiye'ye ilk adımımı attım. Orada hem sportif hem de bireysel anlamda hayatımın en harika anılarını biriktirdim. Ve bugün 20 sene sonra Antalyaspor için, Türkiye'ye yeni anılar eklemek için geri dönüyorum. Bu sefer sahanın kenarında Antalyaspor'un teknik direktörü olarak. Hazır mısın Antalya? Ben geliyorum. Seversin" dedi.

(SPOR SERVİSİ)