Antalyaspor, Tottenham'ın eski yıldızını transfer etti

Akdeniz ekibi, 33 yaşındaki İngiliz kanat Andros Townsend'i kadrosuna kattı.

Fotoğraf: Anadolu Ajansı
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor kadrosunu Luton Town'dan Andros Townsend ile güçlendirdi.

Kulüpten yapılan açıklamada İngiliz futbolcuyla 2 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

Altyapısında yetiştiği Tottenham'da yıldızını parlatan Townsend 2016 yılında 16 milyon euro'ya Newcastle United'a, buradan da Crystal Palace'a transfer oldu. Londra ekibinde geçirdiği 5 sezonun ardından Everton'ın yolunu tutan deneyimli futbolcu son olarak Luton Town için ter döktü.

Andros Townsend imza töreninde yaptığı konuşmada, transferi için büyük çaba gösteren Başkan Sinan Boztepe, yöneticiler ve Sportif Direktör Seçkin Özdil'e teşekkür ederek, "Transferimin zor bir süreç olacağını biliyorduk ama kısa süre içinde kulüp transfer engelini kaldırdı. Herkes büyük emek verdi. Burada bulunduğum süre içerisinde bu fantastik şehri tanımak istedim ve harika şeyler gördüm. Kültür, hava ve oyun sistemi değişikliği ile ilgili gözlemlerim oldu. Takıma katılmayı dört gözle bekliyorum. Artık takımın bir parçasıyım. Bu nedenle mutluyum" dedi.

İmza töreninde konuşan Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe ise, "Özellikle ihtiyacımız olan sağ kanat mevkisini bu kadar üst düzey bir futbolcu ile doldurmuş olmanın önemli olduğunu düşünüyorum. Premier Lig'de sıklıkla izlediğimiz birbirinden güzel gollerini, Türkiye'de Antalyaspor forması altında da görmek istiyoruz ve kendisine güveniyoruz" ifadelerini kullandı.

(ANADOLU AJANSI)