Antonio Banderas, 'Indiana Jones 5'in kadrosuna katıldı

Antonio Banderas, Indiana Jones film serisinin son bölümü için kadroya dahil olan yeni isim oldu. Film, 29 Temmuz 2022’de vizyona girecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Antonio Banderas, Indiana Jones 5'in Harrison Ford, Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen, Boyd Holbrook ve Shaunette Renée Wilson’dan oluşan oyuncu kadrosuna katıldı. Banderas’ın rolü hakkında açıklama yapılmadı.

FİLM, 29 TEMMUZ 2022'DE VİZYONDA OLACAK

James Mangold’un (“Ford v Ferrari”, “Logan”) yönettiği ve henüz ismi belli olmayan Indiana Jones serisinin 5. filmi, 29 Temmuz 2022’de vizyona girecek.

Filmin çekimleri, Pinewood Stüdyoları ve İngiltere’de devam ediyor. Indiana Jones karakterine beşinci kez hayat veren Ford, geçen ay bir dövüş sahnesinin provası sırasında omzunu sakatlamıştı.

İlk dört filmi yöneten Steven Spielberg, yeni filmde Kathleen Kennedy, Frank Marshall ve Simon Emanuel ile beraber prodüktör olarak yer alıyor.

“Pain and Glory” filmindeki rolüyle 2019’da Oscar’a aday olan Banderas, son olarak Tom Holland ve Mark Wahlberg ile birlikte “Uncharted” filmini tamamladı. (Ajans Bizim)