Elon Musk’tan Tim Cook'un İstanbul paylaşımına yanıt: Gelin Apple bezini görün

Apple CEO’su Tim Cook’un İstanbul Bağdat Caddesi'nde açılan Apple mağazasıyla ilgili yaptığı paylaşıma, Elon Musk’tan ‘‘Gelin, Apple bezini görün” yanıtı geldi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Apple CEO'su Tim Cook, İstanbul Bağdat Caddesi'ndeki Apple mağazasının açılışını Twitter hesabından duyurdu. Cook’un İstanbul’da hizmete açılan Apple mağazasıyla ilgili yaptığı paylaşıma, Tesla CEO'su Elon Musk'tan ‘‘Gelin, Apple bezini görün” yanıtı geldi.

Musk, "İstanbul'daki yeni ve güzel mağazamız Apple Bağdat Caddesi'yle tanışın. Bu enerjik topluluğun bir parçası olduğumuz için sevinçliyiz ve bu muhteşem alanda müşterilerimizi karşılamak için sabırsızlanıyoruz" diyen Cook'a, 19 dolara (yaklaşık 180 TL) satılan ekran temizleme bezine gönderme yaparak yanıt verdi. Musk, "Gelin, Apple bezini görün" ifadelerini kullandı. 

Apple, geçtiğimiz günlerde yeni MacBook serisi ile birlikte ekran temizleme bezini satışa sunmuştu. Bezin 'hiçbir özelliği olmadığını' söyleyen sosyal medya kullanıcıları, yüksek bir fiyata satılmasını eleştirmişti. (DIŞ HABERLER)