Aras Kargo SK Galatasaray'a 3-0 yenildi

Aras Kargo Spor Kulübü, kadınlar voleybolda Galatasaray Daikin'i kendi evinde ağırladı. Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmayı Galatasaray Daikin 3-0 kazandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Aras Kargo Spor Kulübü (ASK), 13 yıl aradan sonra Vodafone Sultanlar Ligi’nde ev sahipliği yaptığı ilk maçında Galatasaray Daikin’i ağırladı. İzmir halkı ve Aras Kargo Spor Kulübü taraftarlarının yoğun ilgi gösterdiği maçı Galatasaray Daikin, 3-0 kazandı.

DHA'da yer alan habere göre İzmir halkının yoğun ilgi gösterdiği maç büyük heyecana sahne oldu. Mücadeleyi İzmir Vali Yardımcısı Ünal Çakıcı, Aras Kargo CFO’su Barbara Hagen, Aras Kargo Pazarlama, Kurumsal İletişim ve Müşteri Deneyimi Genel Müdür Yardımcısı ve Aras Kargo Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Billur Burkutoğlu, Aras Kargo Baş Hukuk Müşaviri ve Aras Kargo Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Yiğitcan Bozoğlu birlikte izledi.

'KEYİF VEREN TAKIM OLMAK İSTİYORUZ'

Aras Kargo olarak spora her renkte destek verdiklerini belirten Yiğitcan Bozoğlu, “Sporun ve sporcunun hep yanındayız; çünkü sporun birleştirici, ilham verici ve hayatı renklendiren rolü bizim için çok kıymetli. 13 yıllık aranın ardından İzmir halkı ile Vodafone Sultanlar Ligi’ni buluşturmanın heyecanı içindeyiz. Bu maç bizim için sadece bir maç değil, aynı zamanda büyük bir kutlama ve coşkulu bir açılıştı. Çünkü Vodafone Sultanlar Ligi’nde ev sahibi olduğumuz ilk maçımızı oynadık. Tüm kıymetli spor kulüplerimizi, İzmir’i bir spor şehri yapma misyonuna katkı sundukları için saygıyla selamlıyoruz. İzmir’in coşkulu havasının Vodafone Sultanlar Ligi’ne çok yakıştığını düşünüyoruz. Bize bu mutluluğu yaşatan teknik ekibimize, takım oyuncularımıza, taraftarımız Araslar’a teşekkür ediyorum. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da başarılarımızı sürdürmek ve Vodafone Sultanlar Ligi’ni seyredenlere keyif veren bir takım olmak istiyoruz” dedi.

(DEMİRÖREN HABER AJANSI)