Ariana Grande müziğe ara verdi

Şarkıcı Ariana Grande, müziğe ara verdiğini açıkladı. Sanatçı, dikkatini çıkarmaya hazırlandığı kozmetik markası R.E.M Beauty yöneltecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Son olarak 2020 yılında "Positions" albümünü dinleyicilerle buluşturan şarkıcı Ariana Grande, hikâye anlatıcılığının yeni versiyonlarını keşfetmek için müziğe bir süreliğine ara verdiğini açıkladı. 

Allure dergisine konuşan Ariana Grande dikkatini, çıkarmaya hazırlandığı kozmetik markası R.E.M Beauty'ye yönelttiğini belirtti. Kariyerinde yeni hikâye anlatma yollarını denemek istediğini söyleyen sanatçı, bir oyuncu koçuyla çalıştığını da dinleyicileriyle paylaştı. 

Grande ayrıca, kozmetik markası çıkartan sanatçılar hakkında da şu ifadeleri kullandı:

"Elbette bunun hakkında çok düşündüm çünkü hiçbir zaman herhangi bir şeye balıklama atlamak istemiyorum. Sanırım... Ben de meslektaşlarımın tıpkı müziklerini dinlediğim gibi kozmetik markalarını da kullanıyorum. 'Ah, çok fazla kadın sanatçı var' demeyeceğim. Çünkü bunu seviyorum ve her ikisini de yapan meslektaşlarımın büyük bir hayranıyım. Bunun hikâye anlatmanın başka bir yolu olduğunu düşünüyorum. Çünkü makyaja ihtiyacınız, müziğe ihtiyacınızın bitmeyeceği gibi hiçbir zaman bitmez."

Ariana Grande, müziğe ara verdiğini açıklasa da ABD'de yayınlanacak yarışma programı The Voice'da Kelly Clarkson, Blake Shelton ve John Legend'la birlikte jüri koltuğunda oturacak. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)