Aşık Veysel'in kızı Hayriye Özer yoğun bakıma kaldırıldı

Balıkesir'de beynine pıhtı atması nedeniyle yoğun bakıma alınan Aşık Veysel'in kızı Hayriye Özer, İstanbul'a sevk edildi. İstanbul Valisi Davut Gül de hastanede Özer ailesini ziyaret etti.

İstanbul Valisi Davut Gül (solda), Çiğdem Özer (sağda) ve hastane yetkililerinden bilgi aldı. (Fotoğraf: İstanbul Valiliği)
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Halk ozanı Aşık Veysel Şatıroğlu'nun en küçük kızı 81 yaşındaki Hayriye Özer, beynine pıhtı atması nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, Hayriye Özer 5 Temmuz'da Balıkesir'deki yazlığında ailesi ve komşularıyla birlikteyken fenalaştı. Edremit Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Özer'in beynine pıhtı attığı tespit edildi ve 12 gün boyunca yoğun bakımda kaldı.

Ailesinin talebi ve doktorların da izniyle İstanbul'a getirilen Özer, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisine kaldırıldı.

Hayriye Özer'in kızı Çiğdem Özer, annesinin yoğun bakımdaki tedavi sürecinin devam ettiğini duyurdu.

Doktorların yakın ilgisi için teşekkürlerini ileten Özer, "Babası Aşık Veysel'in kalbinin güzelliğini taşıyan, engin sevgi ve hoşgörü sahibi iyilik timsali annemizin iyileşmesini ve aramıza dönmesini bekliyoruz. Küçükten büyüğe herkesin sevgisine mazhar olmuş, kimseyi ayırt etmeden herkesi kucaklayan annemiz için dua ediyoruz" dedi.

İstanbul Valisi Davut Gül, aşık geleneğinin son büyük temsilcilerinden Aşık Veysel Şatıroğlu'nun kızı Hayriye Özer'i tedavi gördüğü hastanede ziyaret ederek, sağlık durumu hakkında bilgi aldı ve aileye geçmiş olsun dileklerini iletti.

(HABER MERKEZİ)