Ataşehir Belediyesi’ 'Kar Timi' düğünlerine yetişmeye çalışan çift için seferber oldu

Ataşehir Belediyesi 'Kar Timi', Kayışdağı Mahallesi'nde düğün yapacak bir çiftin yollarının açık tutulması başvurusu üzerine yolları temizleyerek çiftin düğünlerini yapacağı mekana ulaşımını sağladı.

Ataşehir Belediyesi’ 'Kar Timi' düğünlerine yetişmeye çalışan çift için seferber oldu
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ataşehir Belediyesi’ne bağlı 7/24 hizmet veren 'Kar Timi', yaklaşık bir haftadır İstanbul’u etkisi altına alan kar yağışı dolayısıyla yurttaşların zorluk yaşamasının önüne geçmek amacıyla çalışmalar yürütüyor.

Hem çağrı merkezinden hem de Whatsapp hattı üzerinden gelen taleplere karşılık veren karla mücadele ekipleri, 22 Şubat Cumartesi günü Kayışdağı Mahallesi Harmanyolu Sokak’ta, düğün yapacak bir çiftin talebini de çözüme kavuşturdu. Çiftin yollarının açık tutulması yönündeki başvurusu üzerine harekete geçen 'Kar Timi', kar küreme ve tuzlama çalışmaları gerçekleştirip yolları temizleyerek çiftin düğünlerini yapacağı mekana erişimine katkı sağladı.

Karla mücadele çalışmalarını sahada takip eden Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel de gelen talep sonrası çiftin bulunduğu sokağa gitti. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Adıgüzel, yeni evlenecek çiftle de sohbet ederek mutluluklar diledi.