Ataşehir Belediyesi'nden çocuklara 12 alanda yaz okulu

Ataşehir Belediyesi, 6-12 yaş arası çocuklar için sanat, tasarım, dans ve yabancı dil atölyeleri düzenliyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ataşehir Belediyesi, karnelerini alarak yaz tatiline giren 6-12 yaş arası çocuklar için eğlenceli ve eğitici bir yaz programı hazırladı. Yaz Sanat Okulu ile birbirinden farklı sanat, tasarım, dans ve yabancı dil atölyelerine katılan Ataşehirli çocuklar, kültür-sanat dolu bir yaz geçirecekler.

Atölye programı kapsamında; takı atölyesi, cup song, keçeden çanta yapımı, dans, parmak kukla, heykel, kolaj atölyesi, yabancı dil, masal atölyesi, anahtarlık yapımı, makrome yapımı ve marakas yapımı eğitimleri verilecek.

Atölyeler Ataşehir Belediyesi’ne bağlı; Zübeyde Hanım Eğitim ve Kültürevi, İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi, Mustafa Saffet Kültür Merkezi, Kayışdağı Yaratıcı Çocuk Merkezi, Düştepe Oyun Müzesi ve Süleyman Karadağ Halk Kütüphanesi’nde düzenlenecek.

EĞİTİMLER 8 TEMMUZ’DA BAŞLAYACAK

Daha çok çocuğa ulaşabilmek için iki dönem halinde yapılacak olan Yaz Sanat Okullarının ilki 8 Temmuz 2024 tarihinde başlayacak.

Yaz Sanat Okullarına kayıtlar, 26 Haziran saat 10.00’dan itibaren online olarak ebelediye.atasehir.bel.tr adresinden veya eğitimlerin verileceği 6 merkezden yapılacak.

Atölyeler; pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe günleri, sabah ve öğlen olmak üzere iki ayrı programda gerçekleştirilecek.