Ataşehir Belediyesi'nden girişimci kadınlara AKAGİM ile destek

Ataşehir Belediyesi Kadın Girişimcilik Merkezi, İŞKUR iş birliğinde kadınlar için dijital pazarlama ve iş kulübü eğitimleri düzenliyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ataşehir Belediyesi’nin 2017 yılında hayata geçirdiği Ateşehir Kadın Girişimcilik Merkezi (AKAGİM), kadınlara girişimcilik yolculuklarında rehberlik ediyor. Girişimci kadınlara eğitimler verilerek, iş kurma yolculuklarında önemli imkanlar sunan AKAGİM ile kadınlar iş fikirlerini hayata geçiriyor.

AKAGİM, İŞKUR ile iş birliği yaparak dijital pazarlama ve iş kulübü eğitimleri düzenliyor. Bu eğitimler, kadınların iş dünyasında daha etkin olmasına ve rekabet avantajı kazanmasına katkı sağlıyor. Proje kapsamında uzman eğitmen eşliğinde kadınlara seramik kursu eğitimi de veriliyor. Bu sayede seramik objeler tasarlayan kadınlar, eserlerini alıcılara sunuyor.

Ataşehir Belediyesi'nin bir diğer önemli projesi olan Ata Butik, el emeği ürünler üreten kadınlara satış yapma imkanı sunuyor. AKAGİM ile tanışarak, gerekli eğitimleri tamamlamış kadınlar, ürettikleri ürünleri kira ödeme sorunu yaşamadan satış yapma imkanı buluyor.