Ataşehir'de Eda Erdem'in isminin verildiği park ve voleybol sahası açıldı

A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Fenerbahçe kaptanı Eda Erdem'in isminin verildiği park ile voleybol sahasının açılışı gerçekleştirildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ataşehir Belediyesi'nin A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Fenerbahçe kaptanı Eda Erdem'in ismini verdiği park ve voleybol sahasının açılışı yapıldı. Atatürk Mahallesi’ndeki parkın açılışına Eda Erdem'in yanı sıra ile Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Kadın Milli Voleybol Takımı antrenörü Daniele Santarelli, Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel katıldı.

Açılışta konuşan Eda Erdem, "Bugün burada benim adımı taşıyan bu güzel parkın açılışında, sizlerle bir arada olmaktan büyük bir onur ve mutluluk duyuyorum. 16 yıldır yaşadığım Ataşehir'de hem de Atatürk Mahallesi'nde adımın bir parka verilmesi, benim için tarif edilemez bir gurur kaynağı. Parklar, gençlerin spor yaparak geleceğe hazırlandığı, komşuların sosyalleştiği önemli buluşmak noktaları. Umarım ki bu park da böyle bir alan olacak ve sporun birleştirici gücünü en iyi şekilde yansıtacak. Bizler de spor sevgisini yeni nesillere aşılayacağız. Yetişen bu yeni nesil, kazandıkları bu motivasyonla ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşıyacak. Bu projeyi hayata geçirenlere çok teşekkür ediyorum. Parkımızın İstanbul'a hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel de şunları söyledi:

"Ülkemize defalarca gurur yaşatan bir lider. Bugün Eda Hanım’dan aldıkları ilhamla spor yapan bütün Ataşehirli gençleri bu parkı armağan etmek istiyoruz. 17 mahallemizde sık ziyaretlerde bulunuyorum. Özellikle genç kızlarımız bizden daha çok voleybol sahası istiyorlar. Bu isteğin gerçekleşmesine katkı sunan öncelikle sporcularımıza, sonra Fenerbahçe gibi voleybola yatırım yapan kulüplerimize, başta Sayın Başkanımız Ali Koç’a ve Federasyon Başkanımız Akif Üstündağ’a çok teşekkür ediyorum. Gerçekten Türkiye, dünyada voleybolda bir marka haline geliyor. Gençlerimiz bizden voleybol oynayacakları açık ve kapalı salonlar istiyorlar. Bu da bizim için büyük bir mutluluk. Tabii ki Eda Hanım’ın mücadeleci ruhu bu parkta her zaman var olacak. Gençlerimiz burada hayallerini gerçeğe dönüştürecek. Bizim için en büyük mutluluk bu."