ATSO Başkanı Bahar: 'Kendimizi barış elçisi olarak konumlandırıyoruz'

Yerel seçimin ertesi günü ATSO’yu bir barış elçisi olarak konumlandıracaklarını vurgulayan ATSO Başkanı Ali Bahar, "Tek bir dileğimiz var, herkesin daha mutlu olduğu bir şehir, bir Antalya" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ocak ayı meclis toplantısı, yönetim kurulu ve meclis üyelerinin katılımıyla 2 gün önce gerçekleştirildi. Toplantıda, ocak ayı faaliyetlerine yönelik değerlendirmede bulunan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, Antalya, yerel seçimler, ekonomi ve turizme ilişkin konuştu.

31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimlerin Antalya adına hayırlı olmasını dileyen Başkan Bahar, “Antalya’mız ülkemizin göz bebeği, artan nüfusun ve büyüyen bir şehir olmasının getirdiği sorunları yok değil. Belediye başkanlarımızın bu sorunlara ivedilikle eğilmesini, trafik, temizlik, çevre düzeni, imar ve mimari estetik başta olmak üzere Antalya ve ilçelerini parmakla gösterilir bir seviyeye çıkarmalarını bekliyoruz. Bizlerde bu konuların takipçisi ve yardımcısı olacağız. Kendimizi bu noktada 1 Nisan itibariyle kurumların koordinasyonunda bir barış köprüsü, bir barış elçisi olarak konumlandırıyoruz” dedi.

'VALİMİZ, BELEDİYE BAŞKANLARIMIZ VE DEVLETİMİZ İLE UYUM İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ'

Konuşmasını, “Biz yeni seçilecek Başkanlarımız, Valimiz ve devletimiz ile uyum ve koordinasyonumuzu güçlendirerek Antalya’mıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Tek bir dileğimiz var, herkesin daha mutlu olduğu bir şehir, bir Antalya. Zaman zaman dile getiriyorum ancak bir kez daha ifade etmek istiyorum. ATSO olarak amacımız sadece Antalya iş dünyasının sorunlarının çözümüne aracılık etmek değil. Biz şehrimize her alanda yeni bir vizyon kazandırma arzusundayız. Dikeyde tarımdan sanayiye, turizmden diğer hizmet sektörlerine, yatayda hayat kalitesinden trafiğe, çevreden sağlığa, dijitalleşmeden Ar-Ge’ye kadar tüm alanlarda bu şehri, ülkemizin ve Dünyanın gözbebeği yapma hayalini paylaşıyoruz. Talep edilenin niteliğini arttırmayı şehirlilik bilincinin oluşmasına ve kent kültürünün gelişmesine katkı sağlamayı şiar ediniyoruz” diye konuştu.

'ÇALIŞANA OY VERİN, AYNI MAHALLEDE OTURDUK DİYE OY VERMEYİN'

Başkan Ali Bahar, seçimlerde oy vermenin kriterlerinde çalışmanın ön planda tutulması gerektiğini hatırlatarak, “Oy zor bir iş. Bunu sürekli söylüyorum. Çalışana oy verilmesi lazım. 'Aynı mahallede oturduk, köylüyüz, birlikte top oynadık' diye oy verilmez. Kim çalışıyorsa ona oy verirsiniz. Siz çalışana oy vermezseniz, arkasından 5 sene bunu sorgulamak, yakınmak, isyan etmek durumunda değilsiniz. Biz ATSO olarak kentin en büyük STK’sıyız, bizim görevimiz seçilen başkanlarımız koltuklarına oturduktan sonra onların arasında barış elçisi olmaktır. Şehir çok hızlı büyüyor, nüfus çok hızlı artıyor. Bunlar da beraberinde yükler getiriyor. Buna çözüm bulacak projelere oy verilmelidir” dedi.

 

Etiketler atso yerel seçim