Avail yeni token'ını tanıttı

Maliyet açısından verimli ve ölçeklenebilir rollup'ları mümkün kılan Avail DA Mainnet'in lansmanı yapıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Web3 kullanıcı ve geliştiricilerini birleştirmek için tasarlanan altyapı katmanı Avail, Avail DA Mainnet'i ve AVAIL token'ını duyurdu.

Avail Kurucu Ortağı Prabal Banerjee, “KZG taahhütlerini DAS ile birleştirerek, blokzinciri ekosisteminin, gelişmiş veri kullanılabilirliği altyapısına erişimini sağlıyoruz. Geliştiriciler, birkaç satır kodla herhangi bir yürütme ortamını Avail DA'ya bağlayarak çok güçlü bir blokzinciri elde edebilirler” açıklamasını yaptı.

Founders Fund, Dragonfly Capital ve Cyber Capital gibi yatırımcılar tarafından desteklenen Avail, haziran ayının başında toplam 75 milyon dolar fon topladığını açıklamıştı.

Lansmanla ilgili açıklama yapan Founders Fund Ortağı Joey Krug, “Kripto giderek daha modüler ve birlikte çalışabilir hale geldikçe, Avail bu yeniliği daha da hızlandırmak için önemli bir altyapı inşa ediyor. KZG kanıtlarını ve veri kullanılabilirliği örneklemesini (DAS) kullanan mimarileri, etkileyici bir hız ve güvenlikle sağlıyor ve bu tamamen zincirden bağımsız bir yapı. Bu ekibi desteklemekten ve bu vizyonu gerçeğe dönüştürme yolunda hızla ilerlemelerinden heyecan duyuyoruz” dedi.

(EKONOMİ SERVİSİ)