Avcılar'da 'Anlat Komşum' buluşmaları başladı

Avcılar'ın 10 mahallesinde düzenlenecek olan 'Anlat Komşum' buluşmalarının ilki, Ambarlı Mahallesi'nde gerçekleştirildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Avcılar Belediyesi tarafından düzenlenen 'Anlat Komşum' buluşmaları Ambarlı Mahallesi’nde başladı. 

Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara'nın da katıldığı buluşmada, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve başkan yardımcılarına bağlı müdürlüklerde görev yapan personeller mahalleliden gelen talep ve istekleri dinleyerek kayıt altına aldı. 

Ambarlı Kapalı Semt Pazarı’nda düzenlenen buluşmayla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Çaykara, şöyle konuştu:

'SİZLERİ DİNLEMEK VE TALEPLERİNİZE HIZLI BİR ŞEKİLDE ÇÖZÜM ÜRETMEK BENİM EN BÜYÜK ÖNCELİĞİM OLDU'

"Göreve geldiğim günden bu yana sizlerle bir arada olmak sizleri dinlemek ve taleplerinize hızlı bir şekilde çözüm üretmek benim en büyük önceliğim oldu. Sorularınıza anında çözüm üretmek taleplerinizi yerinde dinlemek ve mahallelerimizi birlikte daha iyiye taşımak için geliyoruz. Anlat komşum diyerek her birinizin sesini duymak için yola çıkıyoruz. Gün boyunca müdürlerimiz, başkan yardımcılarımız, meclis üyelerimizle birlikte mahalle mahalle sizlerin sıkıntılarını ve dertlerini dinleyeceğiz."

'BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜ, DAHA MUTLU BİR AVCILAR'I İNŞA EDECEĞİZ'

"Bu yolculukta sizlerle el ele omuz omuza yürüyeceğiz" diyen Başkan Çaykara, sözlerini "Birlikte daha güçlü, daha mutlu bir Avcılar’ı inşa edeceğiz. Katılın, fikirlerinizi, isteklerinizi ve önerilerinizi bizimle paylaşın. Sizin sesiniz bizim gücümüzdür. Hep birlikte daha güzel yarınlara ulaşmak için buradayız. Yaşamın merkezi Avcılar için çok çalışıyoruz ve çalışacağız" diyerek noktaladı. 

"Belediye Mahallenizde Söz Sizde" sloganıyla hayata geçirilen 'Anlat Komşum' buluşmaları Avcılar’ın 10 mahallesinde devam edecek.