Avcılar'da sokakta epilepsi krizi geçirdi

Avcılar’da yolda yürürken epilepsi (sara) nöbeti geçiren bir kişiye polis ekipleri müdahale etti. Daha sonra olay yerine sağlık ekipleri ulaştı.

Fotoğraf: DHA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Avcılar Merkez Mahallesi Talimhane Sokak’ta yolda yürüyen bir kişi epilepsi nöbeti geçireceğini anlayınca, cep telefonunu çıkararak çevresindekilerden yardım istedi. Hastanın nöbet geçirdiği sırada çevredekiler sağlık ekiplerine ihbarda bulundu.

DHA'nın haberine göre bu sırada yoldan geçen, Avcılar Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Amirliği'nde görevli polis ekipleri ile Devriye Ekipler Amirliği’nde görevli bir komiser ve bir polis de olay yerine geldi. Düştüğü sırada başını kaldırıma vurduğu öğrenilen sara hastasına ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Nöbet geçiren yabancı uyruklu kişi için esnaf da seferber oldu; yakındaki bir berberden yastık getirildi. Dilinin geriye kaçtığı öğrenilen sara hastasına polis ekiplerinin müdahalesi sürerken, sağlık ekipleri olay yerine ulaştı.

Ekiplerin müdahalesi sonrası, ağzından köpük gelen sara hastası ambulansa alındı ardından da ambulansla hastaneye kaldırıldı.

(HABER MERKEZİ)

Etiketler avcılar epilepsi