Avrupa Futbol Şampiyonası Festival Park Kadıköy'de

Fanzone İstanbul ile Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası, Festival Park Kadıköy'de dev ekranda futbolseverlerle buluşacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraklerinden Kültür A.Ş., futbol tutkunlarını Festival Park Kadıköy’de bir araya getirecek. Fanzone İstanbul ile Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası, Festival Park Kadıköy'de dev ekranda futbolseverlerle buluşacak.

İBB iştiraklerinden Kültür A.Ş. tarafından 2022 yılında şehre kazandırılan açık hava etkinlik mekanı Festival Park Kadıköy, farklı deneyimlere kapılarını açmaya devam ediyor. Bu kapsamda 14 Haziran-14 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek Avrupa'nın en saygın futbol turnuvası Euro 2024 maçları, Festival Park Kadıköy'de izlenebilecek.

Şehrin kalbinde konumlanan mekan yalnızca maç gösterimleri değil; yeme içme alanları ile DJ performansları, çeşitli spor aktiviteleri, oyunlar gibi etkinliklerle festival atmosferi sunacak.

Fanzone İstanbul ile Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nı takip etmek isteyenler, 10 Haziran itibarıyla Radar Türkiye üzerinden ücretsiz kayıt oluşturabilecek.