Aydın Doğan Güzel Sanatlar Lisesi'ne yeni konser salonu

Aydın Doğan Vakfı, Aydın Doğan Güzel Sanatlar Lisesi’nde yaptırdığı konser ve sergi salonunun açılışını yaptı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Aydın Doğan Vakfı, Onursal Başkan Vekili Sema Doğan’ın adını taşıyan bir konser ve sergi salonunu Aydın Doğan Güzel Sanatlar Lisesine kazandırdı. Konser ve sergi salonunun açılışına İstanbul Valisi Davut Gül ve eşi Gülden Gül, iş ve sanat dünyasından birçok isim katıldı. 

Törende konuşan Sema Doğan, “Aydın Doğan Güzel Sanatlar Lisesinin Konser ve Sergi Salonu’na adımın verilmiş olmasına büyük mutluluk duyuyorum. En büyük dileğim bu salonun, siz çok sevgili öğrencilerimize ve kıymetli öğretmenlerimize ilham olması, dinletiye ve sergiye ev sahipliği yapması, sanatın iyileştirici gücünü bu okula yayılmasına vesile olmasıdır” dedi.

Aydın Doğan Vakfı’nın Türk sanatının gelişmesine katkıda bulunacak çalışmalar yaptığını, Aydın Doğan Güzel Sanatlar Lisesi’nin de bu anlamda özel bir konuma sahip olduğunu belirten Sema Doğan, “Sema Doğan Konser ve Sergi Salonu’nun yapılmasına destek olan başta eşim Aydın Doğan olmak üzere tüm Aydın Doğan Vakfı ve ekibine, Aydın Doğan Güzel Sanatlar Lisesi Müdürüne, Yönetim ekibine ve emeği geçen herkese en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ün de söylediği gibi 'Sanatsız kalan bir toplumun hayat damarlarından biri kopmuştur'. Baş öğretmenimiz büyük Atamızı minnet ve hürmetle selamlarken törenimize katılan sizlere de teşekkürlerimi sunuyorum. Konser ve Sergi Salonumuz hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu.