Aylin Sözer'i katleden Kemal Ayyıldız tutuklandı

İstanbul'da öğretim üyesi Aylin Sözer'i evinde katleden Kemal Ayyıldız tutuklandı. Bu arada Sözer'in bir yakını sosyal medyada yaptığı paylaşımla cinayetin perde arkasını anlattı. Paylaşımda, "Sosyal medyada dönen haber ve eleştiriler aileyi mental olarak daha karanlık bir hale sürüklüyor. Katille Aylin hoca arasında bir ilişki olduğu iddiası tamamen yalandır" denildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Aydın Üniversitesi (İAÜ) Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Aylin Sözer'i evinde katleden Kemal Ayyıldız tutuklandı.

Ayyıldız cinayetin ardından Sözer’in dairesini ateşe vererek kaçmıştı.

Cinayetten sonra yakalanarak gözaltına alınan zanlı Gayrettepe'deki İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nden çıkarılarak  güvenlik önlemleri altında Anadolu Adliyesi'ne getirildi.

Burada Aile İçi Şiddet Bürosu savcısına çıkarılan zanlı Kemal Ayyıldız, ifadesinin alınmasının ardından "canavarca hisle veya eziyet çektirerek kasten öldürme" suçunu işlediği gerekçesiyle tutuklanması talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.

Anadolu 8. Sulh Ceza Hakimliği, katil Ayyıldız'ın tutuklanmasına karar verdi. Zanlının kendisini 'akli dengem yerinde değil' diyerek savunduğu öğrenildi.  

'OLAYIN DOĞRUSU BUDUR'

Aylin Sözer'in kuzeninin oğlu Endercan Güngörür, sosyal medya hesabından cinayete ilişkin bir paylaşım yaptı. Güngörür "Sosyal medyada dönen haber ve eleştiriler aileyi mental olarak daha karanlık bir hale sürüklüyor. Olayın doğrusu budur. Lütfen yayılmasına yardımcı olun. Katil indirim alamasın!" ifadeleriyle paylaştığı mesajında cinayetin perde arkasını yazdı. (HABER MERKEZİ)

Güngörür'ün paylaşımı şöyle: