Ayşe Ateş'ten MHP'li Yönter yorumu: Kimlere, neler yapmayı planladıklarının ilanı gibi

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, MHP Genel Başkan Yardımcısı Yönter'in "Vallahi hesaplaşacağız, billahi helalleşmeyeceğiz" paylaşımına ilişkin "Kimlere, neler yapmayı planladıklarının ilanı gibi" dedi.

Fotoğraf: Arşiv
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ankara'da suikastla öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş davasında 10 sanığın tahliye edilmesinin ardından MHP ve Ülkü Ocakları yetkililerinin savurduğu tehditlere AyşeAteş'ten yanıt geldi.  

Ayşe Ateş'in cinayete ilişkin "talimatı veren kişilerden" diyerek işaret ettiği MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter kararın ardından "Vallahi hesaplaşacağız, billahi helalleşmeyeceğiz…" paylaşımı yaptı.

Yönter'in ardından, Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Burak Kılıç da Sinan Ateş davasını takip eden gazetecileri tehdit etti.

Sinan Ateş'in Ankara'nın Yenimahalle ilçesindeki evinin önünde keşif yaptığı, çektiği fotoğraf ve videoları suikast davasının sanıklarından Tolgahan Demirbaş'a gönderdiği iddia edilen Kılıç, gazeteciler Alican Uludağ, Timur Soykan, Barış Pehlivan, İsmail Saymaz ve Erk Acarer'in fotoğraflarını paylaşıp "Bizler AB ve ABD fonlarının doldurduğu dolma kalemler değiliz, bizler kurşun kalemleriz. Kurşun kalemlerin de bir gün galip geleceğini mutlaka göreceksiniz!” notunu düştü. 

AYŞE ATEŞ: CEZASIZ KALAN HER SUÇ FAİLİ DAHA DA AZGINLAŞTIRIR

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ise İzzet Ulvi Yönter ve Burak Kılıç'ın tehditlerini değerlendirdi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ateş şunları söyledi:    

"Aslında mektup masada duruyor. Görmesi gereken bütün gözler ona bakıyor. Adını "KAYIP MEKTUP" koydukları için bakan gözler bir türlü göremiyor.

Burak Kılıç ise cezasız kalan her suç failini daha da azgınlaştırır, sözünün canlı bir örneği olarak karşımızda duruyor.

Bugün daha gür sesle dile getirdikleri "Hesaplaşacağız, helalleşmeyeceğiz! söylemi de ilerleyen günlerde kimlere, neler yapmayı planladıklarının ilanı gibi duruyor.

Masadaki mektup, ona bir elin uzanmasını bekliyor."

(HABER MERKEZİ)