Ayşe Ünlüce: Hemşehrilerimizin talepleri bizler için çok önemli

Mihalıççık ilçesinde halkla bir araya gelen Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, "İlçelerimizi, mahallelerimizi sizlerden gelen talep doğrultusunda birlikte yöneteceğiz" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Mihalıççık ilçesinin Kayı Mahallesi'nde yaşayanlarla bir araya geldi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, CHP Tepebaşı İlçe Başkanı İnci Şen Tuna ile birlikte Mihalıççık ilçesinin Kayı Mahallesi’nde mahalle muhtarı Yusuf Yeşil ve vatandaşlarla bir araya geldi.

ANKA'nın haberine göre, muhtarlık binası önünde Kayı Mahallesi sakinlerinin taleplerini dinleyen Başkan Ünlüce ve Ataç, mahalleliyle sohbet etti.

Başkan Ünlüce, “Hemşehrilerimizin talepleri bizler için çok önemli. Bugün buraya sizlerin isteklerini dinlemek için geldik. Eskişehir’imizi, ilçelerimizi, mahallelerimizi sizlerden gelen talep doğrultusunda birlikte yöneteceğiz” dedi.

Başkan Ataç da, Eskişehir’e hizmet etmenin büyük onur olduğunu söyleyerek, “Her zaman vatandaşlarımızla iç içe olduk. Şehrimizin her noktasında hepimizin büyük emekleri var.” diye konuştu.

Vatandaşlarla uzun uzun sohbet eden Başkan Ünlüce ve Ataç, mahalle ziyaretlerinin devam edeceğini söyledi.

(HABER MERKEZİ)