Babala TV'den Hakan Şükür açıklaması: Babamla konuştum

Hakan Şükür'ü programa davet eden Babala TV kurucusu Oğuzhan Uğur tepkiler üzerine tweetini silip açıklama yaptı: Babamla da konuştum. Acele karar vermişim.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kurucusu olduğu Babala TV isimli Youtube kanalında program yapan Oğuzhan Uğur, eski futbolcu ve milletvekili, FETÖ davasında yargılanan firari Hakan Şükür'ü programına davet etti.

Twitter hesabından Şükür'ü etiketleyen Uğur "Onlar bize hiçbir zaman konuşma hakkı tanımadı. Ben onlara aynını yapmak istemiyorum" diye yazarak şöyle devam etti: “Bir zamanlar kral dediğim. Milli formada yazan adını öptüğüm beyefendi. Siz mesela katılır mıydınız?"

Paylaşımı sosyal medyada tepki çeken Oğuzhan Uğur bir süre sonra tweetini sildi.

Uğur'un paylaşımını kaldırması sonrası sosyal medya hesabından yanıt veren Hakan Şükür şöyle dedi:

"2 defa yazdıklarını silmek zorunda kalındığı ülkemde Oğuzhan Uğur ‘u anlamakla beraber, toplumun da bu durumdan bi şeyler anlamasını tabi ki isterim."

Hakan Şükür'ün yanıtı sonrası Oğuzhan Uğur bir açıklama daha yaparak şu ifadeleri kullandı:

"Hakan Şükür’e yaptığım daveti, samimi eleştirileri tek tek okuyarak tekrar değerlendirdim. Babamla da uzun bir konuşma yaptım. Kendisine konuşma hakkı verip, FETÖ’ye sempati kazandırma ihtimalini ve tek bir kişiyi bile kandırması riskini göze almamalıyım. Acele karar vermişim. Tabii bunu da parça parça atacakları için “korkak” diyecekler ama ben hatamı kabul ederim. Soru sormak asıl benim hakkım kafasıyla baktım. Tam tartamamışım."

Hakan Şükür bu mesaj üzerine ise şöyle yazdı: "Bu kadar işte! Hakkımdaki suçlamalara, yaşadıklarıma, ailemin ve sevdiklerimin gördüğü zulümleri anlatınca insanlar bana sempati mi duyacak? Mevcut rejim büyüklerinin özgürlüğü, haklıların esareti olduğu gerçeğini kayyum ile ele geçirilen rejim ortaklarının gazetesinden duyurmuş.

Sırf bu durum bile ülkeyi anlatıyor belki ama benim anlatacaklarım da var. Amaç kimseye sempati kazandırmak değil, hak aramak sevgili Oğuzhan Uğur. Ailemi, yaşadıklarımı anlatacağım yayını vicdanınız ile izleyin. Olmazsa bir gün belgeselimde izlersiniz." (HABER MERKEZİ)