Babası çok kızdı: Neymar gerçekten ağlasın

Yıldız futbolcu Neymar'ın babası, oğlu hakkında kinayeli bir açıklama yapan Caen Teknik Direktörü Pascal Dupraz'a öfkeli bir yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fransa Kupası 9. turunda Paris Saint-Germain, Caen'i tek golle yenerken geceye Neymar'ın sakatlığı damga vurdu. Karşılaşmayı tamamlayamayan Neymar'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki Barcelona maçını kaçıracağı belirtilirken Caen Teknik Direktörü Pascal Dupraz'ın maç sonrası açıklamaları Brezilyalı yıldızın babasından tepki gelmesine neden oldu.

Dupraz, maç sonu yaptığı açıklamada, ''Aslında Steeve Yago'nun pozisyonu için penaltı beklemeliydik. Bence penaltıydı. Ancak ağlamayacağım. O işi Neymar'a bırakıyorum'' diye konuştu.

'SİZİN GİBİ ANTRENÖRLER VARKEN...'

Neymar'ın babası ise bu açıklamalara Instagram hesabından tepki gösterdi: ''Oğlum gerçekten ağlamalı ama sizin bahsettiğiniz nedenle değil... Neymar ağlamalı çünkü sporun içinde sizin gibi antrenörler ve önyargılı hakemler var. Evet, Neymar'ın ağlaması gerekiyor. Ancak o ağladıkça futbolun büyüsü sürecek ve sonra daha güçlü ayağa kalkacak." 

Sakatlığı nedeniyle bir süre formasından uzak kalması beklenen Neymar bu sezon PSG formasıyla çıktığı 18 resmi maçta 13 gol ve 3 asist kaydetti. Yıldız futbolcu daha önce maçlardaki olumsuz durumlarda ve katıldığı televizyon programlarında sık sık ağlaması ile gündeme gelmişti. (HABER MERKEZİ)

Etiketler neymar brezilya fransa