Bakan Işıkhan: İnşallah Turgut Altınok'a 1 Nisan'da mazbatayı vereceğiz

Turgut Altınok'la etkinliğe katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "İnşallah 31 Mart’ta Turgut Altınok’u başkan yapıp 1 Nisan’da mazbatayı vereceğiz" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, “Ankara Genç Sivil Toplum Kuruluşları Buluşması” etkinliğinde gençlerle buluştu. 

Etkinliğe Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cemal Güngör, AK Parti Ankara Gençlik Kolları Başkanı Ülkü Efe Demirhan, TÜGVA Ankara İl Başkanı İsmail Yeğin, sivil toplum kuruluşu yöneticileri ve üyeleri katıldı.

'ALTINOK ANKARA’YI DÜNYA BAŞKENTİ YAPACAK'

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 31 Mart yerel seçimleri ile ilgili konuştu. Turgut Altınok’un 20 yıldır uyguladığı belediyeciliği anlattı. Işıkhan, “İnşallah 31 Mart’ta Turgut Altınok’u başkan yapıp 1 Nisan’da mazbatayı vereceğiz. Turgut başkanı anlatmak isterdim ama zaman yetmez. Altınok başkanımın yaptığı öncelikle sosyal belediyecilik daha sonra gönül belediyeciliği, inşallah Büyükşehir Belediyeciliği ile Ankara’yı dünya başkenti yapacağına inanıyorum” dedi.

'BAŞKENTİ HAK ETTİĞİ HİZMETE ULAŞTIRACAĞIZ'

Etkinlikte konuşan Turgut Altınok, Ankara’nın hak ettiği hizmeti alamadığına dikkat çekti. Altınok,

“İnsanın yaşadığı şehirden umutları, ümitleri olması lazım. Başkenti hak ettiği hizmetlerle donatacağız. İlmek ilmek işleyeceğiz ve dünya başkenti yapacağız. Bu seçim aynı zamanda geleceğin seçimi, sıradan bir seçim değil. ‘Gerçekten vaat ettiklerinizi yapacak mısınız?’ diyorlar. Hepsini yapacağız, Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” diye konuştu.