Bakan, kendisi için 'İstediği kadar anırsın' diyen kişiye yanıt verdi

Yusuf Tekin, kendisi hakkında "İstediği kadar anırsın" paylaşımı yapan ve sonrasında özür dileyen öğretmene yanıt verdi. Öğretmen hesabını kapattı.

Fotoğraf: Arşiv
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, kendisi hakkında "Yusuf Tekin istediği kadar anırsın Gazze diye' paylaşımda bulunan bir öğretmene sonrasında özür diledi. Öğretmenin özrünü alıntılayan Tekin, "Estağfirullah hocam. Hepimiz insanız" yanıtını verdi.

Öğretmen olduğu öne sürülen bir kullanıcı sosyal medya platformu X'ten Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e tepki göstererek, "Yusuf Tekin istediği kadar anırsın Gazze diye. Ben öğretmenim. Çanakkale kısmını anlatırım. O kadar..." ifadelerini kullandı.

Paylaşımın sosyal medyada gündem olmasının ardından söz konusu kullanıcı Tekin'den özür dileyen başka bir paylaşım yaptı.

Özrü alıntılayan Tekin ise, "Estağfirullah hocam. Hepimiz insanız. Allah yolunuzu açık etsin, yardımcınız olsun..." diyerek karşılık verdi.

Tekin'in yanıtından sonra 'öğretmenin' hesabını kapatması dikkat çekti. 

TÜM SINIFLARDA AÇILIŞ DERSİ KARARI ALINMIŞTI

Milli Eğitim Bakanlığı, 9 Eylül'de başlayan yeni eğitim-öğretim yılının ilk haftasının ilk dersinde temel eğitim ve ortaöğretim kademesindeki tüm sınıflarda, "Çanakkale'den Gazze'ye Bağımsızlık Ruhu ve Vatan Sevgisi" temasıyla hazırlanan açılış dersiyle eğitime başlanmasına karar verilmişti. 

 

(SOSYAL MEDYA)