Bakan Kurum Rize'de heyelandan etkilenenlerle buluştu

Güneysu ilçesinde meydana gelen heyelandan etkilenenlerle buluşan Bakan Murat Kurum, "Rize mimarisine uygun muhteşem bir cami yapmak için çalışmalarımıza başladık" diye konuştu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenen “Ayder Yaylası Koruma ve Yenileme Projesi, İl Geneli Kentsel Dönüşüm ve Afet Konutları Anahtar Teslimi ve Toplu Açılış Töreni” için Rize'de bulunan Bakan Murat Kurum, törenden önce Güneysu’da heyelandan etkilenenlerle buluştu. 

Rize’nin her yerini eserlerle donattıklarını ifade eden Bakan Kurum, şu ifadeleri kullandı: “Bugün cazibe merkezi haline gelen Rize’nin adeta kalbinin attığı Çarşı Meydan projemizden konutlarımıza kadar tüm alanları vatandaşlarımızla el ele verip dönüştürüyoruz. Müftülük Sitesi’nde yine aynı anlayışla dönüşüm projelerimizi yapıyoruz. Millet Bahçelerimizle, Rize’mizin yeşiline yeşil katacak çalışmaları yine hemşehrilerimizin hizmetine sunuyoruz. Ayder’imizi, Doğa Koruma Projesi çerçevesinde yaptığımız yeni yatırımlarla gelecek nesillere armağan ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla Rize mimarisine uygun, 2.500-3.000 kişilik muhteşem bir cami yapmak için çalışmalarımıza başladık” diye konuştu.