Ballon d’Or’da ortalık karıştı: Lütfen Rodri’ye verin

EURO 2024 ve Copa America performansları Ballon d'Or adaylıklarında tartışmaları artırdı. EURO 2024 Şampiyonu İspanya'nın hocası Fuente ""Rodri'ye Ballon d'Or'u verin, lütfen, şimdi!" dedi.

Fotoğraf: AA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - EURO 2024 ve Copa America bitti, gözler Ballon d'Or'a çevrildi.

EURO 2024 ve Copa America'nın ödül için belirleyici olacağı konuşulurken işler iyiden iyiye karıştı. 
Uluslararası turnuvalardaki performanslar aday listesinin 4 Eylül'de açıklanacağı Ballon d'Or için net bir adayın belirlenmesine yardımcı olmazken Beinsports'un Foot Mercato'ya dayandırdığı haberine göre ortaya birçok potansiyel aday çıktı.

EURO 2024'ü kazanan İspanya ve Premier League'de şampiyon olan Manchester City'nin orta sahadaki bel kemiği olan Rodri potansiyel adaylar arasında öne çıktı. Şampiyonluğun ardından İspanya Milli Takımı'nın teknik direktörü Luis de la Fuente oyuncusu için "Rodri'ye Ballon d'Or'u verin, lütfen, şimdi! O dünyanın en iyisi!" ifadelerini kullandı.

İspanya'da Carvajal de adaylardan biri olurken, Nico Williams ve Lamine Yamal'ın performansları yetersiz görüldü.

MESSI, MBAPPE, KROOS, BELLINGHAM, VINICIUS JR.

Jude Bellingham, Real Madrid'de harika bir sezon geçirse de İngiltere ile kupayı kaybetmesi şansını düşürdü. Real Madrid'den takım arkadaşı Vinicius Júnior da adaylar arasında gösterilirken Brezilya'nın Copa America'yı kaybetmesi de onu olumsuz etkiledi.

Mbappe ve Toni Kroos da yarıştan uzaklaşırken, Arjantin'le Copa America'yı kazanması Messi'yi öne çıkardı. 

 

(SPOR SERVİSİ)