Baro Başkanı Eren'den Narin uyarısı: Nereden geldiği belli olmayan bilgiler

Diyarbakır Barosu Başkanı Eren, Narin Güran soruşturmasına ilişkin iddialara tepki gösterdi: Bu bilgi kirliliği soruşturma sürecine zarar vermektedir.

Fotoğraf: Arşiv
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Diyarbakır Barosu Başkanı Nahit Eren, Narin Güran soruşturması sürecinde yaşanan bilgi kirliliğine tepki gösterdi.

Narin Güran’ın cenazesini çuval içinde dereye koyduğunu itiraf eden zanlılardan Nevzat Bahtiyar'ın savcılık sorgusunun ardından mahkemeye sevk edildiğini ancak henuz tutuklanmadığını ifade eden Eren, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı: 
"Henüz sorgu işlemi başlamadan tutuklama kararı verildiği, olmayan yeni soruşturmaların başlatıldığı, gelmeyen raporların geldiği şeklinde haberler yapılıyor. Defalarca dikkat çektiğimiz halde hala teyit edilmeyen ve nerden geldi belli olmayan bilgiler üzerinden haberler geçiliyor. Tutuklamaya sevk kararı var ama daha sorgu işlemi başlamadı. Tutuklamaya sevk kararı ile tutuklama kararı karıştırılıyor. Bir kez daha ifade etmek istiyorum bu bilgi kirliliği soruşturma sürecine zarar vermektedir." 

(HABER MERKEZİ)