Başkan Köseler'den yeni proje: 'Makam Aracımız, Düğün Aracınız'

Beykoz Belediye Başkanı Köseler, önceki dönemde makam aracı olarak kullanılan TOGG'un evlilik veya sünnet gibi özel organizasyonlar için koşulları sağlayan başvuruculara tahsis edileceğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, kendisinden önceki dönemde başkanlık makam aracı olarak kullanılan TOGG’u düğün ve sünnet arabası olarak vatandaşların hizmetine tahsis etti.        

"Makam Aracımız, Düğün Aracınız" sloganıyla hayata geçirilen hizmet kapsamında ilçe sakinleri, TOGG marka aracı sünnet ve düğün gibi özel günlerde kullanabilecek. 

Araçtan faydalanmak isteyenlerin Beykoz sınırları içerisinde ikamet etmesi, düğün veya sünnet organizasyonunun ilçe sınırları içerisinde olması veya üzerine kayıtlı herhangi bir aracın bulunmaması gerekiyor.      

Başvuru kayıt listesi düzenlendikten sonra araç, randevu sistemiyle evlenecek çiftlerin veya sünnet olacak çocukların kullanımına şoförü ile birlikte tahsis edilecek.                                                                                                                  

Hizmetten yararlanmak isteyenler, Beykoz Belediyesi’nin Çözüm Merkezi, WhatsApp hattı ve sosyal medya hesaplarından başvuru yaparak, kayıt oluşturabilecek.