Başkan Sengel, 'Dünya Malı-Eksi Bir'in galasına katıldı

Yönetmenliğini Uygar Akkaya'nın üstendiği 'Dünya Malı-Eksi Bir' vizyona girdi. Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, filmin İstanbul'da düzenlenen galasına katıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, bir kısmı Efes Selçuk'ta çekilen "Dünya Malı-Eksi Bir"in İstanbul'da düzenlenen galasına katıldı. 

Sengel, galada filmde rol alan oyuncular Berk Hakman, Uğur Yücel, Erkan Köse, Asena Tuğal, Turgay Tanülkü, Erkan Köse, Serhat Özcan, Altan Erkekli ve Tolga Canbeyli ile bir araya geldi. Burada konuşan Sengel, Efes Selçuk'un tarihi ve kültürel zenginliklerinin sinema dünyası tarafından da fark edilmesinden dolayı mutluluk duyduğunu belirtti.

Filmin gösterime girmesinin Efes Selçuk'un turizm tanıtımı açısından önemli olduğuna dikkat çeken Sengel, büyük beğeni ile izlediği filmin kentin kültür değerlerine olumlu katkılar sağlayacağına inandığı ifade etti. 

Başkan Sengel, son olarak Efes Selçuk dışında bir bölümü de Şirince sokaklarında çekilen filmin yönetmeni Akkaya'ya bir Artemis heykeli hediye etti.