Başrolleri Buğra Gülsoy ve Duygu Mercan'ın paylaştığı 'Gecenin Nakaratı' gala yaptı

Başrollerini Buğra Gülsoy, Duygu Mercan ve İlker Aksum’un paylaştığı, Jale Atabey yönettiği ‘Gecenin Nakaratı’ filminin galası yapıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Statü Film ve IP Global ortak yapımcılığında, yönetmenliğini Jale Atabey’in yaptığı başrollerini Buğra Gülsoy, Duygu Mercan ve İlker Aksum’un paylaştığı kadrosunda Aslı Bekiroğlu, Naz Elmas, Ali Oğuz Şenol gibi isimlerin yer aldığı ‘Gecenin Nakaratı’ filminin galası Torun Center’da gerçekleşti.

Bir İstanbul gecesinde, hem komik hem romantik bir aşk macerasının anlatıldığı filmde Bora karakterine hayat veren Buğra Gülsoy, “Tek gece de geçiyor. Çok nahif sıcak bir hikayemiz var. İki yaralı insanın bir gecede yollarının kesişmesi ve sonrasında gün doğana kadar iyileşmelerini konu alan güzel bir hikaye umarım beğenirsiniz” ifadelerini kullandı.

Filmde Ilgaz karekterini canlandıran Duygu Mercan, “İki farklı hayata sahip bir kadın ve bir erkeğin tamamen tesadüfler sonucu tanışması. Sonrasında sabaha kadar geçirdikleri süreci anlatan içinde aşk olan romantik komedi ama aslında bol bol güleceğimiz bir film bekliyor” dedi.

Çekimleri 2023 sonunda Kadıköy, Beşiktaş ve Nişantaşı’nda gerçekleşen filmde Kazım Koyuncu’nun 'İşte Gidiyorum' şarkısı yer aldı.