Bayern Münih son bölümde attığı gollerle Galatasaray'ı yendi

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi maçında konuk olduğu Bayern Münih'e 2-1 mağlup oldu. Alman ekibinin gollerini 80 ve 86. dakikada Kane attı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 4. haftasında Galatasaray, Almanya'nın Bayern Münih takımı'na konuk oldu. 

Allianz Arena'da oynanan maça Galatasaray Muslera, Boey, Sanchez, Abdülkerim Bardakcı, Angelino, Torreira, Kaan Ayhan, Ziyech, Kerem Aktürkoğlu, Zaha ve Icardi ile çıktı.

Ev sahibi Bayern Münih ise Neuer, Mazraoui, Upamecano, Kim Min Jae, Davies, Goretzka, Musiala, Kimmich, Coman, Sane ve Kane'le maça başladı.

5. dakikada Bayern Münih etkili geldi ve Harry Kane'nin şutunda kaleci Muslera topu kornere çıkardı.

14. dakikada Bayern Münih'in Sane ile ceza sahası içerisinde girdiği mutlak gol pozisyonunu kaleci Muslera engelledi.

30. dakikada Goretzka'nın pasında topla buluşan Sane'nin şutunu kaleci Muslera çeldi.

43. dakikada Galatasaray tehlikeli geldi. Icardi'nin şutunu Neuer kurtardı. Pozisyonun devamında topla buluşan Ziyech'in ceza sahası içindeki şut denemesi rakip tarafından engellendi.

53. dakikada Kane'in ceza sahasındaki vuruşu direkten döndü.

İKİ KEZ VAR İNCEMELESİNİN ARDINDAN GOL KARARI VERİLDİ

80. dakikada Bayern Münih öne geçti. Kimmich'in kullandığı serbest vuruşta ceza sahasında iyi yükselen Kane, kafa vuruşuyla topu filelerle buluşturdu: 1-0

Önce ofsayt kararı veren hakem VAR'dan (video yardımcı hakem) gelen uyarı üzerine gol kararı verdi. Fakat oyunu başlatmayan hakem, bir süre VAR odasıyla konuştu. İkinci incelemenin ardından bir kez daha gol kararı verdi.

86. dakikada Bayern farkı 2'ye çıkardı. Sol kanattan gelen Tel'in yerden içeriye çevirdiği pası Harry Kane gole çevirdi.2-0

90+3. dakikada Galatasaray golü buldu. Oliveira'nın ceza sahasına yolladığı uzun pasta topla buluşan Bakambu düzgün vuruşla topu ağlara gönderdi. 2-1

Karşılaşmayı Alman temsilcisi Bayern Münih 2-1 kazandı. (HABER MERKEZİ)