Bayraktar'dan trafik kazasında ölen mühendis için taziye mesajı

Bursa'da tıra arkadan çarpan otomobilde bulunan 4 kişi öldü. Selçuk Bayraktar, kazada vefat eden uçak mühendisi Tarık Kesekçi için taziye mesajı paylaştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu Selçukgazi Viyadüğü yakınındaki kazada 4 kişi öldü. Tıra arkadan çarpan otomobilin sürücüsü İHH İnsani Yardım Vakfı personeli Muratcan Kaya (21), İHH gönüllüleri Yusuf Taha Göktaş (22), Kaan Talip Tığlı (25) ile Baykar'da görev yapan uçak mühendisi Tarık Kesekçi (26)'nin vefat ettiği belirtildi. 

İstanbul’dan Bursa’ya bir programa katılmak için yola çıkan Kaya yönetimindeki otomobil, aynı yöne giden Mustafa Haldız (41) yönetimindeki tıra arkadan çarptı. Tır şoförünün ihbarı üzerine kaza yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.  Ölen 4 kişinin cenazeleri, yapılan incelemenin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı, Baykar Teknik Müdürü ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Selçuk Bayraktar, İHA ve SİHA'ların yapımında performans ve analiz takım lideri olarak görev yapan Baykar'ın uçak mühendisi Tarık Kesekçi için yayınladığı taziye mesajında, "AKINCI'da birlikte çok sabahladık. Allah rahmet eylesin. Mekânın cennet olsun" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)