Bektaş: Hakkımdaki iddialar iftira

CHP Genel Merkezi, Konya İl Başkanı Barış Bektaş'ın, parti üyesi bir kişinin kızına tacizde bulunduğu iddiasıyla disiplin soruşturması başlattı. Hakkındaki iddiaları iftira olarak niteleyen Bektaş kendisininde yargıya başvuracağını söyledi.

Google Haberlere Abone ol

KONYA - CHP, parti üyesi bir kişinin kızı tarafından Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na hitaben yazılmış mektubun ardından harekete geçti. Tacize uğradığını iddia eden kadın kaleme aldığı mektubunda, bürosuna gittiği Bektaş tarafından taciz edildiğine öne sürdü. CHP Genel Merkezi kadının mektubu üzerine Bektaş hakkında, disiplin soruşturması başlattı.

KONYA İL BAŞKANI İDDİALARI RET ETTİ

Hakkındaki iddiaları iftira olarak niteleyen Bektaş ise yaptığı yazılı açıklamasında, hakkında karalama kampanyası başlatıldığını öne sürdü. Bektaş kendisine yönelik taciz iddiası üzerine yargıya başvuracağını belirterek şunları söyledi: “ Haysiyet cellatlığı yapma gayretiyle insanları, akıldan yoksun çocukça iddialarla öne sürenler ile bu iftiranın kuyruğuna takılanlar hem yargı önünde hem de maşeri vicdan karşısında hesap verecektir. Cumhuriyet Halk Partisi Konya İl Başkanlığı olarak 2018 yılından bu yana parti yöneticilerimizle birlikte başarılarımız kamuoyunun malumudur. Ancak bugün son derece zorlama akla aykırı aşağılık bir iftira ve karalama ile karşı karşıya kalmış bulunuyorum.”
(DUVAR)