Belediye başkanı ve milletvekili bağlama çaldı

Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan ve CHP Milletvekili Yüksel Mansur Kılıç Muharrem Ayı'nın onuncu gününde düzenlenen aşure etkinliğinde bağlama çalarak deyişler söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Şişli Belediyesi tarafından ilçe sakinlerine Alevilerin kutsal kabul ettiği Muharrem Ayı'nın onuncu gününde aşure ikram edildi. Şişli Fatma Girik Parkı’nda gerçekleşen aşure lokması etkinliğinde sahneye davet edilen Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan, sanatçılarla birlikte bağlama çalıp deyişler söyledi.

Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen programa CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç ile Ankara Milletvekili Umut Akdoğan, Parti Meclisi Üyeleri Ozan Işık ve Bedirhan Berk Doğru, Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney, DEM Parti İstanbul Milletvekili Celal Fırat, CHP Şişli İlçe Başkanı Tamer Özcanlı ile Şişli Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda ilçe sakini katıldı.

'BU KAZANLAR BİRLİKTELİĞİMİZ İÇİN KAYNASIN'

Programda kısa bir konuşma yapan Resul Emrah Şahan, “Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun. Bu birliktelikler, bu aşureler, bu kazanlar, hep huzur için ve birlikteliğimiz için kaynasın” dedi.

Aşure ikramının ardından sanatçılar Muharrem Temiz, Tolga Sağ ve Yılmaz Çelik sahne aldı. Deyişler ve türkülerle devam eden etkinlikte belediye başkanı Şahan ile CHP Milletvekili Umut Akdoğan, Tolga Sağ tarafından sahneye davet edildi. Şahan ve Akdoğan, sanatçılarla birlikte bağlama çalıp türkü söyledi.

(HABER MERKEZİ)