Benedict Cumberbatch'li 'The Power of the Dog'dan fragman

Oyuncu kadrosunda Benedict Cumberbatch, Kirsten Dunst gibi isimlerin yer aldığı 'The Power of the Dog'dan fragman yayınlandı. Jane Campion'ın yönettiği film, 1 Aralık'ta Netflix'te yayınlanacak. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 12 yıl sonra sinemaya dönüş yapan sinemacı Jane Campion'ın yönettiği "The Power of the Dog" filminden ilk fragman yayınlandı. Film, Venedik Film Festivali'nde izleyicilerle buluşacak. 

Box Office Türkiye'nin haberine göre, Thomas Savage'ın 1967 yılında yayımlanan 'The Power of the Dog' romanından uyarlanan olan filmin oyuncu kadrosunda Benedict Cumberbatch, Kirsten Dunst, Jesse Plemons, Kodi Smit-McPhee, Thomasin McKenzie, Keith Carradine, Frances Conroy gibi isimler yer alıyor. Montana'da bir çiftlik işleten iki kardeş Phil ve George'un hayatlarını odağına alan roman, George'un, genç bir çocuğu olan Rose ile evlenmesinin ardından Phil'in kardeşinin yeni eşi ve çocuğuna açtığı savaşı anlatıyor.

Film, Venedik Film Festivali'ndeki prömiyerinden sonra 17 Kasım'da ABD'de sınırlı gösterime girecek, ardından da 1 Aralık'ta Netflix'te yayınlanacak.