Berkay Ateş ve Selen Öztürk, Pub-Up Mavi Sahne'de buluştu

‘Pub-Up Mavi Sahne’ projesi kapsamında Çanakkale'de gerçekleştirilen etkinlikte Berkay Ateş’e oyuncu Selen Öztürk eşlik etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Anadolu Efes’in, 2018 yılında sahne bulmakta zorlanan alternatif tiyatro topluluklarını desteklemek ve başta üniversite öğrencileri olmak üzere tüm sanatseverlerin kaliteli yapımlara ulaşmasını sağlamak amacıyla kurduğu Mavi Sahne etkinliklerine devam ediyor.

Bugüne kadar hem tiyatro salonlarında hem açık havada hem de dijital ortamlarda sanatseverleri tiyatro ile buluşturan Mavi Sahne, 2022’de başlayan ‘Pub-Up Mavi Sahne’ projesiyle şiir ve akustik müziği bir araya getirerek izleyicilere özgün bir sanat deneyimi sunmayı amaçlıyor.

Pub-Up Mavi Sahne’nin son durağı Çanakkale oldu. Akava Lounge Çanakkale’de gerçekleşen etkinlikte, Berkay Ateş’e oyuncu Selen Öztürk eşlik etti. Sanatçılar, okudukları şiirler ve bu şiirler üzerine gerçekleştirdikleri söyleşinin yanı sıra akustik gitar performansı sergilediler.

Pub-Up Mavi Sahne, oyuncu Berkay Ateş ve konukları eşliğinde bugüne kadar İstanbul, İzmir, Antalya, Eskişehir, Ankara, Adana, Kars, Denizli, Muğla, Sinop ve Van gibi Türkiye’nin pek çok kentinde yeme-içme ve eğlence mekanlarında izleyicilerle buluştu.