Beşiktaş Aboubakar'ın alternatifini buldu: Anlaşma yakın

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, takımdan ayrılacak Aboubakar'ın yerini 23 yaşındaki Kevin Carlos ile dolduracak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beşiktaş, forvet transferi için İsviçre ekibi Yverdon Sport forması giyen Kevin Carlos'u kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz sezon içinde kulüp başkanlığına gelen Hasan Arat ve sezon bitiminde teknik direktörlüğe getirilen Giovanni Van Bronckhorst yönetiminde yeni bir yapılanmaya giden Beşiktaş, gelecek sezonun kadrosunu kurmak için tranfer çalışmalarını sürdürüyor. Şu ana kadar Milan'la sözleşmesi biten stoper oyuncusu Gabriel Paulista'yı kadrosuna katan Siyah-Beyazlılar, şimdi de gözünü forvet transferine çevirdi.

Aboubakar'ın takımdan ayrılacak olması, Cenk'in sözleşmesinin bitmesi ve eski formundan uzak olması, Semih Kılıçsoy'un ise Avrupa'dan taliplilerin olması nedeniyle forvet hattına en az iki takviye planlayan Beşiktaş yönetimi ilk ismi tamamlamak üzere. Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Beşiktaş, İsviçre ekibi Yverdon Sport'ta forma giyen Nijerya asıllı İspanyol golcü Kevin Carlos'un transferi için anlaşmaya yakın.

23 yaşındaki oyuncu için bonservis ücretinde anlaşma sağlanması durumunda transferin kısa süre içerisinde gerçekleşeceği belirtiliyor.

1.86 boyundaki Kevin Carlos, geride kalan sezonda 36 maçta 14 gol ve 4 asist yapmayı başardı. Fiziksel gücü ve hava toplarındaki etkinliğiyle öne çıkan genç forvetin gelecek adına potansiyelli bir oyuncu olduğu değerlendiriliyor.

(SPOR SERVİSİ)