Beşiktaş Immobile'yi bitiriyor: Yücel Roma'da görüşüyor

Beşiktaş, Benfica'dan kadrosuna kattığı Rafa Silva'nın ardından Lazio'nun yıldız golcüsü Immobile'nin transferini de bitirmeye çok yaklaştı.

Fotoğraf: Lazio
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beşiktaş, Lazio forması giyen Ciro Immobile'yi kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlıların 2. Başkanı Hüseyin Yücel’in, Ciro Immobile transferini bitirebilmek için Roma’ya gittiği ve yıldız oyuncunun transferini bedelsiz tamamlamak istediği belirtildi.

Sport Digitale'den Sercan Dikme’nin haberine göre, Beşiktaş 2. Başkanı Hüseyin Yücel, Ciro Immobile transferini bitirebilmek için Roma’ya gitti. Yücel, Lazio kulübüyle görüşerek pürüzleri ortadan kaldırmaya çalışacak. Haberde, Beşiktaş’ın bonservis ücreti ödemeden bu transferi sonuçlandırmaya çalıştığı ifade edildi. Immobile’nin de Beşiktaş’a gelmek istediğini Lazio’ya ilettiği bildirildi. Lazio kulübünün bonservis talebi nedeniyle Beşiktaş’ın Immobile transferi uzun sürdü.

6 MİLYON EURO KAZANACAK

İtalyan gazeteci Di Marzio'nun haberine göre, Beşiktaş, Immobile için Lazio'ya 3 milyon € bonservis bedeli ödeyecek ve yıldız oyuncunun Beşiktaş'tan yıllık 6 milyon € kazanacağı bildirildi. Sözleşmenin ise 2 yıllık olacağı bilgisi paylaşıldı.

Kariyerinde Juventus, Dortmund, Sevilla gibi takımlarda forma giyen 34 yaşındaki İtalyan santrfor, LAzio formasıyla İtalya Seri A'da 3 kez gol krallığı yaşadı. Immobile geçen sezon takımıyla çıktığı 43 maçta 11 gol ve 1 asistle oynadı.

(SPOR SERVİSİ)