Beşiktaş Karaveli'yle yenilgiyi unuttu

Siyah-beyazlılar Önder Karaveli yönetimindeki son 8 maçında yenilgi almadı, bu sezonki en uzun yenilgisizlik serisini sürdürüyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig'in 27. haftasında Sivasspor'u 3-2 yenen Beşiktaş, teknik direktör Önder Karaveli yönetiminde yenilgiyi unuttu.

Siyah-beyazlı takım, Karaveli'nin teknik direktörlüğünde son 8 maçta yenilgi yaşamadı, bu dönemde dörder galibiyet ve beraberlikle 16 puan topladı. Beşiktaş, ligin 19. haftasında Konyaspor'a 1-0 yenildikten sonraki 8 maçta Gaziantep FK, Fatih Karagümrük ve Altay'ı 1-0'lık skorlarla mağlup etti. Sivasspor'a da 3-2 üstünlük sağladı. Rizespor (2-2), Yeni Malatyaspor (1-1), Antalyaspor (0-0) ve Adana Demirspor (1-1) maçlarını berabere tamamladı.

Siyah-beyazlı takım, bu sezon en uzun yenilmezlik serisini de Önder Karaveli yönetiminde bu seriyle yakaladı.

Kasımpaşa maçının ardından istifa eden eski teknik direktörü Sergen Yalçın yönetiminde ilk 6 karşılaşmasında rakiplerine mağlup olmayan Beşiktaş, sonraki 9 müsabakada ise 2 galibiyet, bir beraberlik alırken, rakiplerine 6 kez yenildi.

Karaveli yönetimindeki Beşiktaş ise deplasmanda son 5 maçta mağlup olmadı. Bu sezon tarihinin en kötü deplasman performanslarından birini gösteren siyah-beyazlı ekip, Sergen Yalçın dönemindeki ilk iki dış saha maçında birer galibiyet ve beraberlikten sonra üst üste 4 kez mağlup oldu.

Beşiktaş, Karaveli yönetiminde iç saha performansını da düzeltmeye başladı.

Sergen Yalçın döneminde evinde üst üste Trabzonspor'a 2-1 ve Giresunspor'a 4-0 mağlup olan siyah-beyazlı ekip, son 5 iç saha maçında 4 galibiyet ve bir beraberlik aldı.

Sahasındaki son 5 maçta Antalyaspor ile 0-0 berabere kalan Beşiktaş; Kayserispor'u 4-2, Göztepe'yi 2-1, Gaziantep FK ve Altay'ı 1-0'lık skorlarla yendi. (AA)