Beşiktaş yeni stoperini buldu: İstanbul'a geldi

Yeni sezona güçlü bir kadro ile girmek isteyen Beşiktaş, Alman stoper Felix Uduokhai'nin transferini tamamlamak üzere.

Fotoğraf: Transfermarkt
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Almanya Bundesliga ekiplerinden Augsburg forması giyen 26 yaşındaki stoper Felix Uduokhai’yi imza attırmaya hazırlanıyor.

Sport Digitale'den Sercan Dikme'nin haberine göre, Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, Uduokhai'yi İstanbul'a getirerek tesisleri gezdirdi. Haberde Felix Uduokhai'nın İstanbul seyahatinden çok memnun kaldığı ve hem Nevzat Demir Tesisleri'ni hem de İstanbul'u çok beğendiği bildirildi. Tesislerde Giovanni van Bronckhorst ve ekibiyle de görüşen Uduokhai'nın, Beşiktaş'a transfer olmak istediğini kulübü Augsburg'a ilettiği ve kulüpler arasında son detayların görüşüldüğü ifade edildi.

2020'de Almanya Milli Takımı'na çağrılan ancak milli formayı giymeyen Nijerya asıllı Uduokhai, şu an transferin tamamlanmasını bekliyor. Ancak oyuncunun pazartesi günü Augsburg'un yeni sezon hazırlıkları için antrenman sahasında olması bekleniyor. Uduokhai, Augsburg'dan ayrılmak istiyor ve bu konuda ilk ciddi talibi Beşiktaş oldu. 26 yaşındaki stoper için görüşmeler devam ediyor.

Uduokhai'nin sözleşmesinin 2025'te sona erecek olması nedeniyle Augsburg, oyuncunun bedelsiz ayrılmaması için transferine izin vermeye sıcak bakıyor. Geçen sezon Alman ekibiyle 33 maça çıkan Uduokhai takımına 2 de gol katkısı verdi.

(SPOR SERVİSİ)