Beşiktaş’ın Immobile teklifi ortaya çıktı

İtalyan basını Beşiktaş'ın Lazio'da forma giyen Ciro Immobile'yi kadrosuna katmak için yıllık 5 milyon euroluk teklif yaptığını yazdı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Trendyol Süper Lig ekibi Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği İtalya Serie A ekiplerinden Lazio'da forma giyen Ciro Immobile'ye yaptığı teklifin detayları ortaya çıktı.

İtalyan basınından Corriere dello Sport'ta yer alan haberde; Beşiktaş'ın İtalyan golcüyü transfer etmek istediği ve 3 yıllık sözleşme önerdiği öne sürüldü. Siyah beyazlıların 34 yaşındaki yıldız futbolcuya yıllık 5 milyon euro teklif ettiği aktarıldı. Ayrıca haberde yer alan detayda Immobile'nin Beşiktaş'a katılmaya sıcak baktığı öğrenildi.

Immobile'nin transfer için Galatasaray'dan Dries Mertens ve Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Leonardo Bonucci'den bilgi aldığı ifade edildi. Yıldız isimlerin Immobile'ye Türkiye hakkında bilgiler verdiği belirtildi.

Lazio Başkanı Claudio Lotito ise çıkan haberler hakkında, "Immobile için Beşiktaş'tan herhangi bir teklif almadık. Kulübümüz ile bir kontratı var ve bize bir teklif gelmedi" ifadelerini kullanmıştı.

Kariyeri boyunca İtalya Serie A'da 4 kez gol krallı olan Immobile, geride bıraktığımız sezon Lazio formasıyla çıktığı 43 maçta 11 gol attı. Tecrübeli yıldızın İtalya Milli Takımı ile de 57 maçta 17 golü bulunuyor.

(HABER MERKEZİ)