Beşiktaş'tan Mourinho açıklaması: Bize gelmeyi kabul etti

Beşiktaş İkinci Başkan Hüseyin Yücel, Jose Mourinho'ya teklif yaptıklarını söyledi. Yücel, "Bize gelmeyi kabul etti. Önümüzdeki hafta İtalya'da yeniden görüşme yapacağım" dedi.

Fotoğraf: Arşiv
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beşiktaş İkinci Başkan Hüseyin Yücel, teknik direktörlük görevi için Jose Mourinho ile görüştüklerini açıkladı.

Beinsports'un haberine göre, Hatayspor maçının ardından açıklama yapan Hüseyin Yücel, "Yaklaşık 1 ay önce İstanbul'da, Jose Mourinho ile görüştüm. Kendisini Beşiktaş'ta görmek istediğimi ve Beşiktaş'ın kimyasına uygun olduğunu dile getirdim. Jose Mourinho, teklif sonrası bir değerlendirme yapacağını, Beşiktaş'ı takip edeceğini ve geri dönüş yapacağını dile getirdi" dedi.

Tekrar görüşeceklerini aktaran Yücel, "Mourinho, bir süre sonra geri dönüş yaptı ve bize gelmeyi kabul etti. Önümüzdeki hafta İtalya'da yeniden görüşme yapacağım. Beşiktaş olarak Jose Mourinho'nun ekonomik anlamdaki beklentilerini karşıladık. Sponsorluklar özelinde çalışmamız var. Rakamları karşılamaya hazırız. Yönetim kurulu içerisinde Mourinho konusunu değerlendireceğiz. Önümüzdeki hafta İtalya'da son bir görüşme gerçekleştireceğiz" ifadelerini kullandı. 

Beşiktaş Asbaşkanı Onur Göçmez de, "Biz Mourinho'yla da görüşüyoruz. Sosyal medyada adı geçen 3-4 hocayla da görüşüyoruz. Bizim kısa, orta ve uzun vadeli stratejilerimiz var. Buna uygun her hocayla görüşürüz" diye konuştu.

 

(SPOR SERVİSİ)