Better Call Saul’un yeni bölümünün adı 'Breaking Bad' oldu

"Better Call Saul" final sezonunun 11. bölümünün adı "Breaking Bad" oldu. Bölümde "Breaking Bad" oyuncuları Bryan Cranston ile Aaron Paul’un konuk olacağı iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - "Breaking Bad" dizisinin karakterlerinden biri olan Saul Goodman’ın hikâyesini derinlemesine inceleyen "Better Call Saul", üç bölüm sonra final yapacak. Dizinin final sezonunun 11. bölümünün adı "Breaking Bad" olarak açıklandı. Bölümde, Bryan Cranston ve Aaron Paul'un Walter White ve Jesse Pinkman rolleriyle yapıma geri döneceği öne sürüldü. 

Dizinin yaratıcısı Peter Gould, dizinin finalinde, "Breaking Bad"in ikonik karakterleri Walter White ve Jesse Pinkman’ı canlandıran Bryan Cranston ve Aaron Paul’un yer alacağını duyurmuştu. Gould yaptığı açıklamada, "Bazı şeyler spoiler olacağından izleyicilerle paylaşmak istemiyorum ancak diziye ilk başladığımızdan itibaren bize gelen ‘Dizide Jesse ve Walter olacak mı?’ sorusunun yanıtını verebilirim. Artık kaçmaya gerek yok, nasıl olacağını söylemeyeceğim ama dizinin final sezonunda Jesse ve Walter olacak" ifadelerini kullanmıştı. 

"Breaking Bad"in öncesini anlatan dizi, küçük çaplı bir avukat olan Saul Goodman karakterinin hayatını anlatıyor. 2015 yılında yayın hayatına başlayan dizi 5 sezondur devam ediyor. Başrolünde Bob Odenkirk’ün yer aldığı dizi, 6. sezon 13. bölüm ile final yapacak.