Beylikdüzü'nde kurban etleri ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı

Beylikdüzü'nde bağışlanan kurban etleri, sosyal inceleme sonucunda tespit edilmiş 4 bin ihtiyaç sahibi haneye dağıtıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beylikdüzü Belediyesi, Kurban Bayramı’nda hayırseverler ve iş insanları tarafından bağışlanan etleri, ilçedeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı. 

Hijyen kuralları gözetilerek ve paketlenerek dağıtılan etler, sosyal incelemeler sonucu tespit edilen hanelere dağıtıldı. Endüstriyel dolaplarda dinlendirilen kurbanlık etlerin dağıtımı, ihtiyaç sahiplerine sağlıklı bir şekilde ulaşması için soğutuculu araçlar ve uzman ekiplerle birlikte gerçekleştirildi.

Belediyenin katkılarıyla yürütülen dağıtımda, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Beylikdüzü Afet Anı Koordinasyon ve Lojistik Merkezi’nde belediyenin tüm birimlerinden personellerle bir araya geldi. 4 bin haneye kurban bağışlarını dağıtmak üzere yola çıkan ekipler aynı zamanda paketlerin hazırlık aşamasında da yer aldı.

'DAYANIŞMA KÖPRÜLERİNİ GÜÇLENDİREREK DEVAM ETTİRİYORUZ'

Kurban Bayramı’nda toplanan kurban eti bağışlarını bugün itibariyle komşularıyla paylaşmaya başladıklarını ifade eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, şu ifadeleri kullandı:

“Kurban bağışlarını paketler halinde dört bin aileye ulaştıracağız. Öncelikle güvenip bağışlarını Beylikdüzü Belediyesi’ne yapan bütün hayırseverlerimize ve bugün kurban bağışlarımızı komşularımızla buluşturacak her bir mesai arkadaşıma yürekten teşekkür ediyorum. Beylikdüzü’nde başlatmış olduğumuz dayanışma köprülerini daha da güçlendirerek devam ettiriyoruz. Paylaşan ve dayanışma içerisinde olan bir Beylikdüzü hayaliyle yola çıkmıştık. Bu hayalin gerçekleşmiş olması bizi çok mutlu ediyor. Beylikdüzü paylaşmanın, dayanışmanın adresi olmaya devam edecek.”