Beyoğlu Belediyesi 45 devlet okulunun bakım ve onarımını yaptı

Beyoğlu Belediyesi, ilçede bulunan 45 devlet okulunun bakım ve onarımını üstlenerek yeni eğitim yılına hazır hale getirdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beyoğlu Belediyesi'nin bu yıl en çok yatırım yaptığı alanlardan birisi de eğitim oldu. İlçedeki 45 devlet okulunun bakım ve onarımını yapan Beyoğlu Belediyesi 2024-2025 eğitim öğretim yılına hazır hale getirdi. Çalışmalar kapsamında bu yıl eğitime yapılan yatırımın miktarı 70 milyon lirayı aştı. Belediye kasasından tek bir kuruş dahi harcanmadan yapıldığı belirtilen çalışmaların maliyetinin tamamının sponsorlar ve hayırsever vatandaşlar tarafından karşılandığı belirtildi.

Öğrencilerin daha iyi ve daha sağlıklı koşullarda eğitim almalarını sağlamak amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında okullardaki sıra ve masalar tamir edilerek temizlendi. Spor salonlarının, kapıların, pencerelerin, tuvaletlerin, lavaboların bakım ve onarımı yapıldı. Okulların iç ve dış cepheleri boyandı; bahçe düzenlemesi, Atatürk anıtlarının boyanması, okul bahçelerine bankların yerleştirilmesi gibi daha birçok çalışma yapıldı.