Bilgisayar başında uzun süre kalanlar için 'koltuk' uyarısı

Uzun saatler bilgisayar başında kalan insanlar için iyi bir koltuğun önemine dikkat çeken Adem Şen, bel ve boyun hastalıklarına dikkat çekti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bilgisayar oyunları gün geçtikçe popülerleşirken, oyun tutkunları bilgisayar başında uzun süre vakit geçirmeye devam ediyor. Oyunculara özel üretilen koltuklar iyi bir oyun deneyiminin tamamlayıcı unsurlarının başında geliyor. Üstelik bu koltuklar günün büyük bir bölümünü bilgisayarda çalışarak geçiren herkes için ihtiyaç haline dönüşüyor. 

Teknolojik oyuncu koltuğunun avantajlarına değinen EXVEGA Operasyon Direktörü Adem Şen, “Oyunlar için yüksek işlem gücüne sahip bir bilgisayar ne kadar önemliyse ergonomik, kaliteli ve üst düzey deneyim sunan bir oyuncu koltuğu da o denli kritik bir unsur. Birçok uzmanın da dikkat çektiği gibi, uzun saatler bilgisayar başında kalan insanlarda zaman geçtikçe bel ve boyun hastalıkları görülebiliyor. Ayrıca oyuncular, oyun sırasında rahat olmak ve sadece oyuna odaklanmak istiyor. Ancak sıradan ofis koltuklarıyla bu pek mümkün değil” diye konuştu. (HABER MERKEZİ)